Skip til hoved indholdet

Job og karriere

Mange har en fordom om, at der ikke findes job på Lolland, men det er ikke sandheden. På Lolland er der faktisk mange spændende job- og karrieremuligheder, både inden for det offentlige og det private.

På Lolland er der en spændende udvikling i gang, især på grund af Femern Bælt-forbindelsen. Dette gigantiske byggeprojekt har skabt en bølge af jobmuligheder inden for bygge- og anlægsbranchen samt i tilknyttede sektorer som transport, logistik og serviceindustrier.

Du finder også en bred vifte af jobmuligheder inden for skole- og dagtilbud samt sundheds- og ældreområdet. Der er aktuelt mange ledige stillinger, især for pædagoger, folkeskolelærere, tandplejere, SOSU-hjælpere og SOSU-assistenter.

Konkurrencen om jobbene på Lolland er ikke så intens som i de større byer, hvilket ofte betyder færre ansøgere per stilling og dermed større chancer for at lande det ønskede job. Lokale virksomheder og institutioner ser positivt på tilflyttere og er ofte villige til at investere i de rette talenter, der kan bidrage til vækst og udvikling.

Det er også muligt at pendle til mange arbejdspladser uden for Lolland, hvilket gør det attraktivt for dem, der ønsker at udvide deres jobmuligheder, uden at give afkald på livskvaliteten i et landligt og naturskønt område.

Iværksætteri

Er du iværksætter, eller drømmer du om at blive det?

På Lolland er der fremragende muligheder for at udleve din iværksætterdrøm - her kan du fokusere på at udvikle din forretning, fremfor at al overskud går til husleje.

Som iværksætter på Lolland vil du finde et stærkt fagligt netværk af ligesindede iværksættere. Og skulle du få brug for professionel hjælp, tilbyder Business Lolland-Falster gratis personlig rådgivning og vejledning. 

Erhvervslejemål

Leder du efter et erhvervslejemål, er der også gode muligheder for det på Lolland - og til formidable priser. Kontakt de lokale erhvervsejendomsmæglere for at høre mere om ledige erhvervslejemål, eller gå online og se nogle af de erhvervsejendomme, der er til salg eller leje.

Find dit nye job på Lolland

Se ledige job på Jobnet (jobnet.dk)

Se ledige job på Jobindex (jobindex.dk)

Find job i Lolland Kommune (lolland.dk)

Mere info

Læs mere om Business Lolland-Falsters rådgivning (businesslf.dk)

Se erhvervsejendomme til salg og til leje (ejendomstorvet.dk)

Se den seneste jobrapport fra Erhvervshus Sjælland (app.powerbi.com)

Genveje til

Lolland

Læs mere om, hvad Lolland er for et sted.

Bolig

Find din drømmebolig på Lolland

Hverdagen

Se, hvad en hverdag på Lolland byder på.

Torvet 3
4930 Maribo

Telefon: 54 67 67 67
tilflytter@lolland.dk

Nyttige links