Skip til hoved indholdet

Bolig

Drømmer du om mere livsglæde, frihed og råderum? Om et liv med mindre stress og jag og mere nærvær? Lolland har nogle af landets billigste boliger, og der er mange muligheder for at gøre et godt køb. På Lolland behøver du ikke at have en høj indkomst for at få råd til mange kvadratmeter.

Vidste du, at for prisen på en lille lejlighed i København, kan du købe et stort hus med have på Lolland? Med en gennemsnitlig kvadratmeterpris, der er væsentligt lavere end i København og det meste af Sjælland, kan du få meget mere hus for pengene. Forestil dig, hvad du kunne gøre med al den ekstra plads!

Lejeboliger

Foretrækker du at bo til leje? Måske du vil se Lolland an og prøve at bo her, før du hopper ud i boligkøb? 

På Lolland er der almene boliger i form af både lejligheder og rækkehuse. Du har mulighed for at rykke længere frem på ventelisten, når du er i arbejde. Det gælder både for lønmodtagere og virksomhedsejere.

Lolland har også et aktivt privat lejeboligmarked med både mindre og større boliger i by og land. Du kan gå på jagt efter en lejebolig på de mange lejeboligportaler online. Du kan også løbende finde annoncer om ledige lejemål i den lokale avis Folketidende eller i den husstandsomdelte ugeavis.

Grunde til salg

Vil du bygge nyt og skabe en bolig, som er helt din egen? 

I Lolland Kommune er der ledige grunde til salg til priser, der ligger langt under landsgennemsnittet. Brug i stedet de ekstra penge til et værelse mere, rejser eller andre oplevelser. Det er dét valg, Lolland giver dig.

Flexbolig

I Lolland Kommune kan du få en flexbolig. En flexbolig er et helårshus uden bopælspligt, du kan bruge som sommerhus, fritidshus eller et ekstra hjem.

En flexbolig må du anvende året rundt. Får du lyst til at flytte permanent ind i huset, kan du til hver en tid opsige flexboligtilladelsen. 

Flexboligordningen er for dig, der ønsker et sommerhus i naturskønne omgivelser eller for dig, der ønsker at snuse til livet på landet.

Find din drømmebolig!

Besøg Boligsiden, og se boliger til salg på Lolland.

Mere info

Se, hvilke boligforeninger der findes i Lolland Kommune (lolland.dk)

Se grunde til salg i Lolland Kommune (lolland.dk)

Læs mere om flexboliger (flexbolig.nu)

Genveje til

Byer og landsbyer

Gå på opdagelse i Lollands mange byer og landsbyer.

Job og karriere

Læs om de mange muligheder på Lolland.

Hverdagen

Se, hvad en hverdag på Lolland byder på.

Torvet 3
4930 Maribo

Telefon: 54 67 67 67
tilflytter@lolland.dk

Nyttige links